Projekti URGENT

5 Janar, 20170

Projekti URGENT 

Bashkë me kolegët nga Bashkia Kamëz dhe Lezhë morem pjesë në Konferencën Nderkombëtare “Emigracioni dhe dialogu nderkulturor-nga global ne lokal. Kjo konference u organizua ne kuader te projektit URGENT.  Urban Re-Generation: European Network of Towns. Shoqata e Bashkive është partnere në këtë projekt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *