Agron Haxhimali i ftuar në Scan Tv për të folur për reformën territoriale

5 Janar, 20170

Reforma Territoriale, sfidat dhe vështirësitë e përbashketa. Artikulimi i qëndrimeve dhe unifikimi i zërit të bashkiakëve.Rekomandime për të përballuar vështirësitë që kanë sot bashkitë. Roli dhe angazhimi i Shoqatës së Bashkive dhe projektet e saj në dobi të bashkive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *