Buxhetimi shumëvjeçar i investimeve në nivel lokal në EJL

5 Janar, 20170

Buxhetimi shumëvjeçar i investimeve në nivel lokal në EJL

Shoqata e Bashkive dhe përfaqesues të bashkive Vlorë, Shkodër dhe Vau Dejes, po marrin pjesë në Shkollën verore me temë Qeverisja Lokale dhe Marrëdhëniet Fiskale Ndërqeveritare 2016.

Kjo shkollë po organizihet për të tretën here dhe e organizuar nga NALAS, mbështetur nga World Bank-Austria Urban Partnership Programme II dhe KDZ– the Centre for Public Administration Research of the Austrian Association of Cities and Towns

10 korrik 2016

 c

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *