Happy Season’s Holidays Gëzuar Festat e Fundvitit

28 Dhjetor, 20170

Të nderuar miq, kolegë, bashkëpunëtorë, partnerë donatorë dhe media!
Shoqata e Bashkive ju uron Gëzuar Festat e Fundvitit dhe Viti i Ri ardhtë plot prosperitet dhe te mira.
Gjejme rastin t’ju falenderojme për mbështetjen dhe bashkëpunimin për vitin 2017 dhe thellesishtë të besojmë që viti 2018 do të jetë akoma më i frytshëm në të gjitha drejtimet tona të bashkëpunimit me interes te perbashket.
Përzemërsisht, ShBSh

Dear friends, colleagues, partners, donors and media,

The association of Albanian Municipalities wishes you Happy Season’s holidays and may this New Year be of prosperity and success! We use this occasion to thank you for the support of cooperation during 2017 and we strongly believe in a more fruitful 2018 for a more intense cooperation in areas of common interest.

Warmly,

AAM team

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *