Takimi vjetor i Forumit Profesional të Financave Vendore.

20 Dhjetor, 20170

Forumi profesional i financave vendore.

Sot në zyrat e Shoqates së Bashkive u mblodhën në takimin e rradhës perfaqesuesit e departamenteve të financave vendore.

Në këtë takim u diskutuan tre çeshtje të renditura si prioritete dhe aktivitete të shoqatës per vitin që po mbyllim dhe vitin qe vjen.

-Vlerësimi Financiar i 10 bashkive pilote -rezultatet-sfidat dhe vlerësimi (WB&Nalas)

-Vlerësimi i funksioneve të reja në bashki- analiza faktoreve-gjetje dhe rekomandime
(Hans Seidel)

-Politikat fiskale mjedisore në nivel vendore-edhe nje hap i vogel mundeso nje prespektive afatgjate.(Intereg Med).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *