Intervista në Scan Tv me moderatoren Dafina Hysa “Per te fol” mbi arsyet dhe qendrimin lidhur me OShEE si agjent i vetem dhe qendror per te mbledhur taksen vendore te nderteses etj.

21 Shtator, 20180

Intervista në Scan Tv me moderatoren Dafina Hysa
“Per te fol” mbi arsyet dhe qendrimin lidhur me OShEE si agjent i vetem dhe qendror per te mbledhur taksen vendore te nderteses etj.
https://youtu.be/hX_UGvkgMsg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *