Katër specialistë nga Bashkitë Shqiptare morrën pjesë në trajnimin e organizuar nga Unioni i Bashkive Botërore Turke (TDBB)

5 Janar, 20170

Katër specialistë nga Bashkitë Shqiptare morrën pjesë në trajnimin e organizuar nga Unioni i Bashkive Botërore Turke (TDBB) në bashkëpunim me TIKA, mbështetur nga Bashkia Denizli dhe Kocaeli Metropolitane me 16 dhe 22 Tetor 2016, bashkë me pjesëmarrjen e 16 ekspertëve të qeverisjes vendore nga 7 vende të ndryshme, “Menaxhimi i ujit, ujërave të zeza dhe sistemet e ujësjellesave në pushtetin vendor.

Ernest Ymeri (Inspektori i projektit Koordinimit nga Bashkia e Skraparit, Gentjan Lami (IT Ekspert nga Bashkia e Bulqizës, Ana Shurdha (Arkitekt nga Vau Bashkia Dejës), Erion Vata (Arkitekt nga Bashkisë Kamëz).

Shoqata e Bashkive të Shqipërise falenderon Unionin e Bashkive Turke për këtë bashkëpunim dhe i uron suksese të katër specialisteve të katër bashkive, të cilët do ti organizojë në aktivitete të tjera në Shqipëri në rrjetin e ekspertëve të saj

26 tetor 2016

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *