Mbështetje-Shkëmbim-Promovim. Municipality for Municipality

6 Mars, 20240
Mbështetje-Shkëmbim-Promovim.
Kavaja dhe Tetova janë dy qytete të cilat kanë pasur marrëdhënie të hershme shumë të ngushta tregtare dhe kanë të përbashkët dashurinë dhe respektin ndaj traditës.
Kryetari i Komunes Totove z. Bilall Kasami te cilen e falenderoj per gadishmerin qe tregoj per te vendosur ura te reja lidhjeje me Bashkia Kavajë, ishte ne nje vizite te pare pune ne Kavaje.
Kryetari i bashkise Kavaje z.Fisnik Qosja rezervoj nje pritje shume miqsore per kolegun nga Tetova dhe ekipin e tij.
Sot keto lidhje duhen forcuar dhe cuar perpara.Shumë i lumtur per hapin e pare te ketij bashkepunimi.
Bashkia Kavajë Komuna e Tetovës / Општина Тетово / Општина Тетово Agron Haxhimali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *