Ndarja e eksperiencave nga Projekti URGENT

4 Prill, 20180

: praktika të mësuara dhe roli i pushtetit vendor

Sot isha i ftuar ne Vlore nga LDA për të folur mbi rolin e bashkive ne kohesion social dhe integrimin e grupeve te ndryshme qe vijne për shkak të rritjes së nivelit të imigracionit të brendshëm urban, pasojat në pabarazinë sociale, kulturore dhe ekonomike dhe shmangien e ektremizmave.

Ne kete bisede me aktoret lokal ishte ftuar edhe Znj. Aurora Sulce, Pedagoge dhe Eksperte Ekonomie e cila referoi mbi “Vlerësimi i sfidës së integrimit të imigrantëve në aspektin ekonomik dhe social si dhe politikat qendrore”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *