Qëndrimi i Institutit për Bashkitë mbi Buxhetin 2024

6 Mars, 20240

Buxheti vendor 2024, në emër të çdo banori do të shpenzohen 25 mijë e 771 lekë.
Drejtori iInstitute for Albanian Municipalities Agron Haxhimali analizon #buxhetin2024 per #bashkite dhe propozimet e bera per rritje te buxhetit te bashkive.
1-Buxheti per mbrojtje nga zjarri nga 1 546 805 i planifikuar të shkoj 3.000.000
2-Buxheti per administrimin e pyjeve nga 468.559 i planifikuar të shkojë 1.000.000
3-Buxheti për rruget rurale nga 646628 i planifikur të shkojë në 1.200.000
4-Buxheti për Ujitje dhe Kullim nga 1.037.307 i palnifikuar të shkojë në 2.500.000
https://youtu.be/0b5movyz9pw?si=A2ByaCn_6CDkgRE2 mario brakaj
@followers @highlight

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *