Qeverisja e zgjuar dhe përdorimi i sistemeve digjitale.

14 Nëntor, 20180

Drejtori i Shoqates se Bashkive Z.Agron Haxhimali, bashkë me Kryetarin e Bashkisë #Lezhe Fran Frrokaj, Kryetarin e Bashkia #Berat Petrit Sinaj dhe Zef Hila-Faqja ZyrtareZef Hila Kryetar i Bashkisë #Vau i Dejes ishin të ftuar dhe morën pjesë në Kongresin Botrorë të Wireles në Londer.

Deshirë për t’u bashkuar me Revolucionin dhe ekosistemin #Wifi për një gamë të gjerë shërbimesh, ishin ndër të tjera temat kryesore të diskutimit ne Kongresin Botrore te Wireles.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *