Reforma në administraten publike vendore nga 1992 deri sot. Evolucioni dhe zhvillimet në pushtetin vendore.

14 Nëntor, 20180

Me ftese të fondacionit Konrad-Adenauer-Stiftung dhe bashkisë Pogradec mora pjese në konferencën e zhvilluar Pogradec me pjesmerrjen e aktoreve lokal dhe shoqeria civile si dhe fondacionin Diakoni Albania.

Kryetari i Bashkisë z. Eduart Kapri prezantoi reformimin e administrates së bashkisë ne funksion të qytetarit,dhe
Z. Thomas Beyer, Kryetar i Bashkisë Wismar foli mbi “Ngritja e një administrate të qytetit pas ndryshimeve politike në 1989 në Gjermaninë Lindore”
Ne takim ishte dhe kryebashkiakun e Ohrit.
Bashkite dhe kryetarët kan disa kohe që po punojnë per shkembimin e eksperiencave ne fusha te ndryshme sic eshte administrata, fusha e turizmit, menyrat e drejtimit te bashkise etj.Eduart Kapri

https://www.facebook.com/tvsot7/videos/730159250669676/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *