ShBSh së bashku me bashkinë e Vaut të Dejës hartojnë vet-vlerësimin financiar bashkiak

5 Janar, 20170

Shoqata e Bashkive së bashku me bashkinë e Vaut të Dejës hartojnë vet-vlerësimin financiar bashkiak

Pregatitja e këtij dokumenti përfundimtar ishte si pjesë e programit të Bankës Botërore për vendet e Ballkanit dhe në bashkëpunim me NALAS janë kryer gjatë këtyre muajve një sërë pregatitjesh për vet-vlerësimin financiar të bashkisë Vau i Dejës.

Ky mjet, i aplikuar dhe në vende të tjera të rajonit, synon të japë një pasqyrë financiare të qartë të bashkisë dhe mënyra të përmirësimit të menaxhimit financiar bashkiak.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *